rechterkant
        Mouse-over voor
           start en stop
spacerenvelop
Geachte bezoeker,
welkom op onze site.

Orders onder € 10.00 kunnen alleen geleverd worden met een bijdrage van € 2.50 in verzending en verpakking.

Dit geldt alleen voor postlevering. Voor pakjes gelden andere regels, zie daarvoor de uitleg bovenaan deze pagina.
maand actie studio
aanbieding
maand aktiealarm licht
Alarm Lamp met 16 felle Led's.
 lichtbox 10 x 15
Lichtbox, plat, 10x15cm daglicht.
gereedschap accu
Vervangende accu's voor gereedschap.
filters
Ruime collecie filters, ringen, adapters, zonnekappen enz.
 batterij laders
Laders voor alle soorten accu's
proj.lampen
Optische lampen.
Led Lenser
Led Lenser lampen
acclink horizontaal

Nieuws


Info en mededelingen, die niet beslist over de handel hoeven te gaan.

spacer Oplaadbare batterijen
Na een jarenlange stagnatie in zowel het gebruik als de ontwikkeling van oplaadbare batterijen kwam eind vorige eeuw geleden de eerste NiMH op de markt als vervanger voor de oeroude Nikkel-Cadmium cellen. Wat waren we blij met die 'probleemloze' accu. Laden wanneer 't je uitkomt, vergeet het ontladen maar, en last but not least 50% sterker dan NiCad. Weet U nog? 900 mAh maar liefst. Intussen stond de verdere ontwikkeling van alkaline ook niet stil. Elk gerenommeerd merk heeft intussen wel een 2800 mAh penlite (vroeger ca 2000mAh) in de collectie.
GP Batteries, koploper in de innovatie van accu's bracht per 1 maart 2001 als eerste een 1800mAh NiMH penlite op de markt. Een ideale energiebron voor o.a. digitale camera's, vonden we toen. NU, zijn er al 2700mAh NiMH cellen, en het gaat nog door.

 spacer Verantwoording

We zijn niet de grootste importeur of grossier. Wel hebben we de scherpste prijzen voor het grootste assortiment lampen, accu's en batterijen. En bovendien nog andere veel gevraagde accessoires, waarmee we ook aantoonbaar goedkoper zijn. Daarom hebben we al vele jaren een substantiele omzet bij vakgebruikers en handel.
Daarnaast hebben we vanaf 1999 onze internetwinkel voor foto- en video-hobbyisten, maar ook voor andere consumenten van batterijen, lampen e.d. 

We streven er niet naar in korte tijd veel dure spullen te verkopen. Liever hebben we een groep trouwe en tevreden klanten die ons vertrouwen hebben, en die vertrouwen in ons hebben, en die er trots op zijn ons adres aan vrienden en familie te kunnen geven.


Sanyo Eneloop batterijen   november 2006

Sanyo is marktleider in oplaadbare batterijen en is er in geslaagd om een nieuwe mijlpaal te verwezenlijken. De Sanyo Eneloop batterij. Deze batterij combineert het beste van de heroplaadbare en wegwerpbatterijen. Sanyo Eneloop - Nikkel Metaalhydride De nieuwe batterijen zijn van het NiMH systeem met een nieuwe spitstechnologie die ervoor zorgt dat de weerbaarheid en kracht van normale NiMH batterijen behouden blijft en dit in combinatie met het gebruiksgemak van normale batterijen. Natuurlijk zijn alle rote wereldmerken meegegaan in deze spectaculaire ontwikkeling. De voordelen van de Eneloop, ready2use, ReCyKo, Max-e en andere accu-batterijen zijn veelzijdig. Ze kunnen voor lange periodes bewaard worden. Er is bij standaard heroplaadbare batterijen een drastische zelfontlading. Moeten deze standaard batterijen na aankoop eerst opgeladen worden, de accubatterijen zijn onmiddellijk klaar voor gebruik.

ACCU BATTERIJEN Opladen en Milieu
Deze batterijen hebben een zeer geringe zelfontlading vergeleken met de standaard NiMH cellen.
Ongebruikt bewaard is na zes maanden nog 90% van de energie aanwezig en zelfs na 1 jaar is dat nog 85%, terwijl gewone NiMH accu's na 4 maanden volledig leeggelopen zijn. Daarnaast zijn deze nieuwe accu-batterijen aanzienlijk krachtiger dan de standaard NiMH accu's waardoor er bij gelijke capaciteit toch meer opnamen / weergaven emaakt kunnen worden dan met de standaard NiMH. Dat komt met name omdat de inwendige weerstand van deze nieuwe batterijen veel lager is dan bij de standaard NiMH. Eveneens levert de batterij superieure resultaten bij extreme temperaturen (van -10 tot +50). De acc-batterijen zijn ook in iedere lader te gebruiken. Last but not least zijn de voordelen voor het milieu duidelijk. Deze accu kan duizend maal opgeladen worden voor ze vervangen moet worden. De batterijen zijn ook volledig recyclebaar.
Aanvulling eind 2011
De bovengenoemde techniek wordt inmiddels ook toegepast in  Varta, Ansmann en enkele andere merken NiMH batterijen.
De hoogste capaciteit van de nieuwe batterijen bedraagt nu
ca 2500mAh voor de AA en inmiddels al 1000mAh voor enkele merken AAA accu's

Wij zijn geen lid meer van een webshop keur organisatie.

Na bijna 13 jaar lid te zijn geweest van het WEBSHOP KEURMERK, hebben
we vanwege de schade, opgelopen met de door het Keurmerk verplichte conditie dat we (indien door de klant gewenst) op rekening moesten leveren besloten af te haken.
Het proletarisch winkelen heeft een zodanige vorm aangenomen dat het ons jaarlijks duizenden Euro kost aan niet betaalde bestellingen.

Wij hebben een betrouwbaar bedrijf, staan achter onze artikelen, en nog meer achter de klant. Niet tevreden geld terug, problemen, we lossen ze op, advies, we geven het graag.
Verkeerd besteld, stuur maar terug, Toestel blijkt defekt ipv de batterij, stuur maar terug. Wij staan voor wat we doen en erachter.

Vanzelfsprekend houden alle bekende en trouwe klanten het recht om op rekening te kopen.